Skip to Content

View Geocache Log

Attended senkku attended Kultahippu 2012 -miitti

Wednesday, 04 April 2012Finland

Eka kätköilyuran miitti, kun kutsu kävi niin pitihän sitä lähteä ihmettelemään että mitäs...puheena oli lähteä vähän ísommalla kokoonpanolla mutta Oikun kanssa sitä lopulta matkaan pyrähdettiin, kokka kohti kultahippua että noin.

Jotenkin oma ajatukseni oli orientoitunut laavuiluun, ja kauhulla jo ajattelinkin luontoäidin viskatessa lumella, että "mitenkähän kylmää siellä on" ja "pitäisköhän ottaa toppahousut matkaan" jne. Paikalla olikin iloinen yllätys kun lämmin ja sangen hyvinvarusteltu siisti kota odotti osallistujia. No mitäs sitä muuta kun maggarat kärtsäämään valmiiksi lämmitellyn nuotion kupeeseen. Myöskin mukava vastaanotto odottin valmiin kahvin muodossa, jä tämähän oli oikein tervetullutta, koska jotenkin oma puusilmäisyys oli jättänyt omat virvoikkeet ostamatta (vaikka oli puhetta).

Tietotekniikka-avusteisesti (valokuva) koodit talteen paikalla olleista kulkijoista släsh kolikoista. Kävimme myös poimimassa lähistöllä lymyilleen purkin väliajalla ja takaisin tullessa saatiin vielä ihmetellä arpajaiset, joista oikku yhden fikkarin mukaan nappasikin (lievää purnausta paluumatkalla, koska minä ne laput kirjoittelin ...)

Iso kiitos miitistä, tällä oli kivaa...

infoAn Event Cache is when local geocachers and geocaching organizations designate a time and location to meet and discuss geocaching. After the event happens the cache listing is archived.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page