Skip to Content

View Geocache Log

Found it drpeel found Singing in the rain

Sunday, April 22, 2012Stockholm, Sweden

{*FTF*} 11:10 Loggades sjungandes i regnet. Efter en rätt lugn och trevlig morgon med uppvaknande till sång från hela familjen och lite presentutdelning och frukost så var det dags att planera resten av dagen. Jag har ju sedan över 20 år (nästan) alltid bakat en tårta till min födelsedag. I år var inget undantag men planeringen var illa så vi hade inte på långa vägar alla ingredienser hemma.

Nu var klockan närmare halv 11 och det började stressa på lite för att få ihop allt men jag hade skrivit ned vad jag var tvungen att handla. När jag var klar så kollade jag lite snabbt i telefonen och jaha ja, en ny cache mindre än 50 m hemifrån. Jaha ja en Unknown. Gick in på cachebeskrivningen och drog på smilbanden när jag läste den. Det var bara att dra igång datorn och sätta sig och försöka få till en lösning på detta. Min fru undrade lite stressat varför jag inte redan åkt till affären. Förklarade att det kommit en cache jag känner mig lite manad att lösa.

Jag hittade snabbt ett par olika varianter på lösningar och checkade google maps och, ja det fanns relevans i de. Jag drog iväg och kom en bit när det slog mig att det kanske fanns ett annat sätt att få fram mer info. Hem igen för att dubbelkolla. Satt vid datorn och hackade lite när frun kom fram och undrade; hade inte du redan åkt?

Dubbelkollen gav dock bara bekräftelse på ena koordinatsträngen och jag tackade iaf för det. Nu hade jag tre olika mål att utforska. Drog i väg på cykeln och vid mitt första alternativ av lösning hittades en burk och en tom trevlig logg. Kändes lite som i vallokalen när man loggade denna.

Jättetack för mysterykluret och en FTF och cache på min födelsedag.

//Patrik (den sjungande regndansande medicinmannen)

This entry was edited by drpeel on Sunday, 22 April 2012 at 22:09:30 UTC.

Uppdaterar med TB visit info.

This entry was edited by drpeel on Tuesday, 14 August 2012 at 13:36:17 UTC.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page