Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found #1 Øster Tørslev: Bakkegården

Saturday, April 14, 2012Denmark

Første halvdel af april måned var kendetegnet ved høj rejseaktivitet. Først 10 dages påsketur til Ungarn og for Ulfs vedkommende en lille uge i Schweiz umiddelbart derefter. Vi så derfor frem til et afslappende event med god forplejning og masser af hygge-caching, og vi fik præcis hvad vi kom efter. Da maverne var blevet fyldt med god morgenmad, begav vi os afsted på nogle fine traveture. Først en tur ad naturstien efterfulgt af en rundtur i Øster Tørslev. Efter frokost fortsatte traveriet i Øster Tørslev Kær. Pånær en enkelt regnbyge (som dog var både langvarig og kraftig) var vejret ganske fint, og både Titan og vi nød cacherne, motionen og samværet med de geocachere, vi fulgtes med. Det meste af dagen bestod dette selskab af Dytter, Eilin, TBKC, Pomeleja og Rolle63. I kæret havde vi desuden fornøjelsen af Listoms og TeamBeles selskab.

Efter en dejlig dag ude i den friske luft var det helt perfekt at kunne sætte sig til bordet og nyde et lækkert aftensmåltid.

Vi sluttede event-dagen af med en stak cacher, som krævede mindre grad af fysisk udfoldelse.

Tusind tak til Gandhi09 og Kallehaugerne for et meget velorganiseret og hyggeligt event og for at vise os et område, hvor vi ikke tidligere har geocachet!

Denne cache blev fundet kl. 12:26. (18200)

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page