Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found R.I.P. Titan

Thursday, April 19, 2012Denmark

Da vi tog hjem fra vores cache-tur i området nord og øst for Randers i søndags, havde vi ingen anelse om, at vi fire dage senere ville vende tilbage til området for at logge en minde-cache for Titan. På søndagsturen oplevede vi en glad og ivrig geo-hund, som på ingen måde viste tegn på, at der var noget helt galt. Det var der desværre, for samme aften blev Titan sløj, og mandag stod det klart, at vi måtte en tur forbi dyrlægen samme dag. Trods en utrolig kompetent behandling stod Titans liv ikke til at redde, så onsdag måtte vi tage afsked med vores kære lille holdkaptajn.

Vi fortalte om vores store tab på Facebook og blev helt overvældede over den medfølelse, vi blev mødt med. Overvældelsen blev ikke mindre, da denne cache blev offentliggjort. Vi vidste straks, at et besøg i cachen ville hjælpe os med at bearbejde vores sorg, så der var ingen tvivl om, at vi skulle aflægge den et besøg så hurtigt som muligt. Det var dog med en meget stor klump i halsen vi åbnede cachebeholderen, og vi kunne næsten ikke skrive i logbogen, fordi øjnene løb i vand. First finder jægerne i området havde ladet cachen ligge til os, så vi kunne logge den som (FTF). Mange tak for den gestus!

Ind: En stak signatur-billeder af Titan
Ud: FFC
Ind og ud: DK_Titan 2010 Geocoin - Artist Edition #1

Tusind tak til Henriette for den store medfølelse, som resulterede i denne cache, som naturligvis tildeles et favoritpoint og føjes til listen over gode minder!

Poul-Erik og Ulf
DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

Vores logning af cachen 19-04-2012

Additional Images Additional Images

Vores logning af cachen 19-04-2012 Vores logning af cachen 19-04-2012

Udsigt fra cachen Udsigt fra cachen

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page