Skip to Content

View Geocache Log

Found it almarosa found KAKKERSWEEL

Saturday, June 16, 2012Zeeland, Netherlands

We hebben een weekendje Schouwen-Duiveland gedaan en weer een aantal caches gezocht op dit prachtige eiland. We wilden niet alle caches doen, die er nog te vinden zijn voor ons, want in de zomervakantie moeten er ook nog een aantal te doen zijn natuurlijk. Dan is er namelijk ook het plan, dat we hier weer vakantie houden. We hadden een heerlijk weekend, een soort mini-vakantietje en we hebben er van genoten.
Leuk om nu te weten wat een weel is en wat een prachtige plek was het daar. We keken eerst naar het verkeerde water, maar daarna zagen we waar het verhaal over geschreven was. 'Sa' had wat moeite om de cache te vinden, maar de ervaren speurneus 'al' liet hem al snel zien hoe de cache verstopt was. De logrol was hier vol. Tftc.

Groetjes van almarosa

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page