Skip to Content

View Geocache Log

Found it mtbdoc found #01 Nørder på skovtur - Kilen

Saturday, July 7, 2012Denmark

#2927 - kl. 08.48

”Nørder på skovtur” – Jeg ved ikke om det lige frem er et adels mærke men når nørderne er så fine folk som metteNavntoft, xcure og Mr Holmes så er det ikke uden en vis stolthed jeg regner mig selv for en nørd. Også selv om turen var ved at tage livet af den gamle docteur.

Men inden vi kom så langt var der lige et par opgaver der skulle løses. Jeg kan se vi startede d.18/4-12. Vi burde muligvis være startet d.18/4-11 for det skulle vise sig at blive en smule stressende med ”kun” 78 døgn til de 49 NPS-cacher. Men igennem kom vi jo alle selv om det er det man kalder – en ordentlig mundfuld.

Langt de fleste opgaver er særdeles gennemarbejdet. Superflot grafik møder én på næsten alle cachesider. Det er meget appetitligt og pirre nysgerrigheden. Ofte er der ikke megen forklarende tekst. En del af de første opgaver er præget af at have en del år på bagen. Og hvis man har lidt erfaring ud i mysteryløsningskunsten så er der nogen af disse opgaver som er absolut medgørlige. Men efterhånden som man kommer længere hen i serien begynder problemerne at tårne sig op. Personligt mødte jeg muren allerede ved #12. Men så er det ingen skam at bede om hjælp. Efter at have skrevet lidt sammen med CO fik jeg hurtigt det indtryk at der bag ”DK-Titan” gemte sig et par meget flinke og behagelige gutter som jeg godt kunne tænke mig at møde i det virkelige liv. Det ønske skulle jeg senere få opfyldt. Og lad mig sige det med det samme – jeg blev ikke skuffet. Når man spørger til hint’s bliver de doseret meget passende. For eksempel fortalte jeg hvilke observationer jeg havde gjort mig og hvordan jeg mon kom videre. Svaret – ”Vi kan læse du har fundet det første hint, kan du også finde det andet?” Det er da genialt! Du er på rette vej, led lidt mere og du er næsten hjemme. Man er på rette vej men må selv arbejde for føden. Løsningen bliver ikke foræret. Men hvis man er lidt fatsvag – som jeg var flere gange – så kunne et svar også lyde sådan her. ”Har du prøvet dit eller lagt mærke til dat? Hvis det ikke er nok kan vi godt finde vognstangen frem” Puha - jeg tror kun der var en enkelt eller to opgaver hvor der blev truet med vognstangen. Det skyldes så udelukkende vi arbejde i et fantastisk team hvor ideerne flød frit. Jeg kan kun anbefale man slå sig sammen i team’s hvis man begiver sig i kast med Nørd-serien. Og det bør man gøre hvis man er til mystery. Det er klart den bedste serie i DK – tror jeg.

Når men nu da cacherne var løst, så skulle de jo også findes og jeg ville som sagt svært gerne møde CO’erne. CO mente vi kunne når de første 25 til kl.13 – så kunne vi spise frokost sammen og følges et stykke af vejen til de næste par cacher. Men –”hold nu op” – som xcure ville have sagt. Vi kommer fra stenbroen – vi havde ingen, absolut ingen ide om hvad Klosterheden er for en størrelse. Men det fik vi lært - på den hårde måde. Da vi havde taget de første 4 var stort set alt vores tøj gennemblødt. Det sagde sjup, sjup når vi gik og vi måtte erkende at gummisko er fine til en tur i Kongens Have. Men Kongens Have og Klosterheden er to forskellige ting. Jeg vil ikke påstå der stod Kjøvenhavner fjolser malet på ryggen af os – men det lignede lidt. Stemningen efter 4 cacher var ikke helt i top. Heldigvis var ”failure not an option” – så på med tørre sokker og af sted det gik. Senere blev vores kampråb – ”hvad skal vi ha’ på? – vi skal ha’ fart på” Alligevel var vi ca. 10 cacher bagud da kl. blev 13 og vi mødte CO.

Vi havde jo aftalt at spise frokost sammen og jeg var vildt spændt på om CO kunne leve op til mine forventninger – men som sagt blev jeg ikke skuffet. Der var straks en god kemi og jeg tror faktisk CO fik lidt ondt af os for de fulgte os pænt rundt de næste 9 timer. Det var svært hyggeligt og jeg tror faktisk vi fik nogle nye venner den eftermiddag på Klosterheden.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page