Skip to Content

View Geocache Log

Found it almarosa found De polders van Sint Philipsland # 8

Tuesday, August 7, 2012Zeeland, Netherlands

Dinsdag stond het rondje van 'De polders van Sint Philipsland' bij ons in de planning, maar de gps gaf ons ook de cache 'Frustie 8' door en die leek 'ro' leuk om als eerste te gaan proberen. Dat heeft ons een frustererende dag bezorgt, want bij het beginpunt van die cache vonden we twee gedumpte tamme konijnen, die zeiknat waren en ons hulpeloos aankeken. 'Sa' en 'al' hoefden niet eens moeite te doen om ze te pakken. Tja en dan droog je ze en ben je vertederd. Maar de rest van de dag hebben we geprobeerd om ze te laten opvangen bij een dierenasiel/-opvang of kinderboerderij, maar alles was tjokvol en we konden ze alleen maar terugzetten. Nou, dan had 'sa' zijn leven lang niet meer geslapen (en wij konden het ook niet). Uiteindelijk hebben ze de beestjes bij het dierenasiel van Zierikzee overgenomen van ons en werden ze meteen goed verzorgd en werd er ons gezegd, dat ze in de natuur nooit zouden overleven. Tja, dit kan je ook overkomen met geocachen!
Vandaag hebben wij wel het rondje Sint Philipsland polders gedaan. Het was leuk om te doen. Sommige rolletjes vonden we op de grond en hebben we weer goed terug gedaan, nummer 7 konden we niet vinden, de logrolletjes van nummer 6, 14, 15 en 19 waren bijna vol en de logrol van nummer 19 was ook vochtig. Bij nummer 10 vonden we twee microotjes. Het logrolletje met het blauwe touwtje was vol. Bedankt voor deze caches en voor het laten zien van St. Philipsland. We hebben een heerlijke rit gehad. De favo punt zetten we bij cache #20 voor de hele serie.

Groetjes van almarosa

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page