Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Dalane Powertrail #001

Saturday, July 21, 2012Rogaland, Norway

Et af hovedmålene på vores geocaching-ferie i Norge var Dalane Powertrailet. Vi havde på forhånd besluttet at dele turen op over tre dage, hvilket viste sig at være en god ide. Dels gav det os tid til at nyde turen og den fantastiske natur, dels passede det med, at vi ved afslutningen af hver dag var relativt tæt på Flekkefjord (og dermed også på vandrehjemmet i Fosseland, hvor vi boede). Vi har efterhånden besøgt en del powertrails, men ingen af de tidligere kommer i nærheden af Dalane-trailet med hensyn til storslået natur! Dertil kommer, at udlæggerne har gjort meget ud af både cachebeholdere, har benyttet velvalgte gemmesteder og har sørget for gode parkeringsmuligheder ved hovedparten af cacherne. Kun på ganske få strækninger ville vi have foretrukket, at nogle af cacherne havde været udeladt på grund af trafiksikkerheden. Denne serie skal have vores varmeste anbefaling, og kommende besøgende opfordres til at give sig god tid, så der er plads til at nyde naturen.

I dag var første dag i trailet. Sammen med Poden og Team-Dahl begav vi os afsted mod første cache i serien. Den blev fundet kl. 8:26. Knap 14 timer senere var vi nået frem til nr. 301 og satte kursen mod Fosseland. Cacherne er enten logget med de tre holds fulde navn, med "Poden, Dahl, Titan" eller i enkelte tilfælde med holdenes forbogstaver.

Denne cache blev fundet kl. 8:26. Den tildeles et favoritpoint som en god repræsentant for hele serien.

Ind: Signatur

Tak til cache-ejerne for alle cacherne og for den utroligt flotte rundtur i Dalane.

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page