Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Dalane PT #485

Sunday, July 22, 2012Vest-Agder, Norway

Et af hovedmålene på vores geocaching-ferie i Norge var Dalane Powertrailet. Vi havde på forhånd besluttet at dele turen op over tre dage, hvilket viste sig at være en god ide. Dels gav det os tid til at nyde turen og den fantastiske natur, dels passede det med, at vi ved afslutningen af hver dag var relativt tæt på Flekkefjord (og dermed også på vandrehjemmet i Fosseland, hvor vi boede). Vi har efterhånden besøgt en del powertrails, men ingen af de tidligere kommer i nærheden af Dalane-trailet med hensyn til storslået natur! Dertil kommer, at udlæggerne har gjort meget ud af både cachebeholdere, har benyttet velvalgte gemmesteder og har sørget for gode parkeringsmuligheder ved hovedparten af cacherne. Kun på ganske få strækninger ville vi have foretrukket, at nogle af cacherne havde været udeladt på grund af trafiksikkerheden. Denne serie skal have vores varmeste anbefaling, og kommende besøgende opfordres til at give sig god tid, så der er plads til at nyde naturen.

I dag var vores anden dag i trailet. Sammen med Poden og Team-Dahl fortsatte vi, hvor vi slap i går, nærmere bestemt ved nr. 302 i serien. I løbet af dagen og aftenen arbejdede vi os op til nr. 624. Da vi nåede hertil, var vi godt sultne og satte kursen mod Flekkefjord. Vejret i dag var knap så godt som i går, men der kom kun småregn ned ovenfra, så det var ikke svært at holde logbøgerne tørre under signeringen. Cacherne er enten logget med de tre holds fulde navn, med "Poden, Dahl, Titan" eller i enkelte tilfælde med holdenes forbogstaver.

Denne cache blev fundet kl. 16:17.

Tak til cache-ejerne for alle cacherne og for den utroligt flotte rundtur i Dalane.

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page