Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Dalane PT #682

Monday, July 23, 2012Vest-Agder, Norway

Et af hovedmålene på vores geocaching-ferie i Norge var Dalane Powertrailet. Vi havde på forhånd besluttet at dele turen op over tre dage, hvilket viste sig at være en god ide. Dels gav det os tid til at nyde turen og den fantastiske natur, dels passede det med, at vi ved afslutningen af hver dag var relativt tæt på Flekkefjord (og dermed også på vandrehjemmet i Fosseland, hvor vi boede). Vi har efterhånden besøgt en del powertrails, men ingen af de tidligere kommer i nærheden af Dalane-trailet med hensyn til storslået natur! Dertil kommer, at udlæggerne har gjort meget ud af både cachebeholdere, har benyttet velvalgte gemmesteder og har sørget for gode parkeringsmuligheder ved hovedparten af cacherne. Kun på ganske få strækninger ville vi have foretrukket, at nogle af cacherne havde været udeladt på grund af trafiksikkerheden. Denne serie skal have vores varmeste anbefaling, og kommende besøgende opfordres til at give sig god tid, så der er plads til at nyde naturen.

I dag var tredje og sidste dag i trailet. Vejret viste sig fra en meget ugæstfri side, så sammen med vores følgesvende Poden og Team-Dahl statede vi dagen med et besøg i en sportsforretning i Flekkefjord, hvor der blev købt stort ind af regntøj og gummistøvler. Heldigvis manglede vi ikke så meget af powertrailet, så vi havde mulighed for at give os god tid og kunne fragte logbøgerne hen til bilen, så de kunne signeres i tørvejr, når det var nødvendigt. Regnvejret havde dog en positiv effekt, nemlig udsigt til en masse flotte vandfald! Cacherne er enten logget med de tre holds fulde navn, med "Poden, Dahl, Titan" eller i enkelte tilfælde med holdenes forbogstaver.

Denne cache blev fundet kl. 14:14.

Tak til cache-ejerne for alle cacherne og for den utroligt flotte rundtur i Dalane.

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page