Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found V.V. PT #282

Sunday, July 29, 2012Vestfold, Norway

Dagen startede med en tur op på Slottsfjellet i Tønsberg, hvor vi nød udsigten og fandt de to cacher, som ligger der. Derefter mødtes vi med Poden og Team-Dahl og satte sammen med dem kursen mod V.V. Powertrailet, som var dagens hovedmål. Vi havde allerede besøgt de første 41 cacher i trailet og sigtede derfor mod nr. 42. Her blev vi mødt af endnu et dansk hold, mormor.DK, som vi fulgtes med resten af dagen. Vejret i dag var meget bedre end i går: Tørvejr og ca. 20 grader. Turen rundt i powertrailet var rigtig fin og vores tempo var forholdsvis roligt - blandt andet på grund af de mange hindbær, blåbær og skovjordbær, som virkede distraherende under søgningen. Som afslutning på en god dag satte flokken af geocachere kursen mod Tønsberg, hvor vi spiste aftensmad på et pizzaria nede ved havnen. Derefter var det tid til at sige farvel til de tre andre geo-hold.

Logbøgerne er enten signeret med holdenes fulde navne, med Poden, Dahl, Titan og mmdk eller i enkelte tilfælde med holdenes forbogstaver.

Denne cache blev fundet kl. 18:25.

Tak for cachen!

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page