Skip to Content

View Geocache Log

Found it almarosa found Bij de IJsclub, langs het Wilgenpad

Thursday, August 23, 2012Utrecht, Netherlands

FTF
Wat een spanning was het in huize almarosa. 'Ma' is vandaag jarig en had mensen op visite, toen 'al' naar beneden kwam gedenderd met het bericht, dat er weer een cache in Eemnes was gepublished. 'Ma' kon hem niet helpen. De visite waren geen geocachers en hebben er ook niets mee en ze begrepen dus ook niet wat de 'paniek' was. 'Al' is op zijn fiets richting cache gegaan, maar kwam onverrichte zaken terug.....
Toen bleek, dat er nog een cache gepublished was en daar ging 'al' weer; snel de coördinaten ingeladen en op de fiets.... 'Ma' wachtte in spanning af en na een poos kwam er een beetje natte 'al' aan met een FTF muntje in zijn handen en een gps onder de kroos en met een big smile op zijn gezicht. Gelukt! Mooie cache was het weer vertelde 'al', maar het fijne van het verhaal moeten we nog verder gaan horen, want hierna ging 'al' rap naar zijn opa en oma (De Oudjes) om samen toch nog die andere cache te gaan zoeken. Goud is daar al bemachtigd door Zouk Team, gefeliciteerd!!. De twee andere plaatsen moeten nog ingevuld worden.
'Ma' heeft in ieder geval een verjaardag met één gouden randje :-).
Bedankt ASS3755 voor deze cache en voor het houten FTF muntje, erg leuk!

Groetjes van almarosa

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page