Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Skau-tur i Kroken #114

Friday, August 3, 2012Telemark, Norway

Årets geocaching-sommerferie gik til Norge. Dagens tur blev en af de feriens største oplevelser, og dette kan vi takke et par norske geocachere for. Tidligere på vores rejse fandt vi nemlig to "Geocaching idol-kort" (fra FTF Geocacher Magazine). På begge kort var cachen "DRACULA" fremhævet som bedste cache-fund, så vi måtte naturligvis ind og se, hvor i Norge den cache lå. Den viste sig at være i fornuftig køreafstand fra vores campingplads, så vi besluttede at aflægge greven et besøg i dag. Det var ganske rigtigt en fantastisk oplevelse. Cachen ligger rigtig højt på vores liste over favoritcacher! Den er et fremragende eksempel på, at man kan lave en supergod cache, uden at den behøver være overvældende svær eller terræn-udfordrende!

Vi kunne læse i Team Fredrunes logning af DRACULA, at man med fordel kunne kombinere denne cache med en "Skau-tur i Kroken". Det viste sig at være en god anbefaling! Det er et af de mest veltilrettelagte trails, vi har besøgt. Vi var imponerede over kvaliteten og størrelsen af cacherne. Det fungerede også rigtig fint, at kun en del af trailet kunne besøges i bil. Det gav en dejlig lang travetur (21,3 km ifølge vores GPS) i den flotte skov.

Denne cache blev fundet kl. 12:24. Denne cache tildeles et favoritpoint for den flotte placering og som en god repræsentant for serien.

Ind: Signatur

Tak for cachen!

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page