Skip to Content

View Geocache Log

Found it Team Stahr found Boesdal

Saturday, April 28, 2007Denmark

Vores cache nummer 300!!

Det endte med at blive lidt af en udfordring!!

Step 1: Ned, op, ned.
Nemt fundet, opgaven forstået - og videre!

Step 1½: Op, ned
Fundet efter lidt søgen, godt set af cacheejer!!

Step 2: Op nææ.. Ned
Turen hen til finale cachen blev lidt længere end nødvendigt pga. en "fodfejl" - da den var rettet, frem og tilbage er som bekendt lige langt! Fandt vi hurtigt det område hvor cachen skulle gemme sig.
Her begyndte vores problemer for alvor. Cachen ville simpelthen ikke findes. Forsøgte med et par livliner, bl.a. til cacheejer, men det var først da vi gik meget systematisk til værks at den endelig dukkede op. Gemmestedet er lidt "ondt", så vi er "kommet til" at tabe to Geopinde på stedet, så de næste måske får det lidt nemmere. For det var ikke sjovt at lede i næsten en time! Til gengæld var vi ikke til at skyde igennem da den så dukkede op!

Tak for hjælpen og for en rigtig god oplevelse!

No trade.

P.s. Catch the TB - TB#4 (ref = TB9472) har det fint, men vi har allerede haft fingre i den. Så vi lod den ligge som "gevinst" til de næste!

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page