Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found #1 Nørreskoven

Sunday, August 12, 2012Denmark

I løbet af ugen kontaktede Rolle63 os og foreslog, at søndagen skulle bruges på en nuklear redningsaktion. Det syntes vi, var en "strålende" ide, så søndag morgen satte vi kursen mod Mellerup. Også Gandhi09 var indkaldt til aktionen. Inden vi mødtes med dem, havde vi dog tid til en lille rundtur i Randers, hvor vi besøgte en stak mystery-cacher. Efter at vi havde taget afsked med Gandhi09, fortsatte Rolle63 og vi rundt til nogle af de andre cacher, der var dukket op i området siden vores sidste besøg. Det blev både til en lille rundtur i selve Mellerup og en god travetur i Østrup Skov.

Sidst vi var på travetur her i skoven var en januardag i 2011. Skoven ser helt anderledes ud på denne årstid! Denne cache blev fundet kl. 17:00.

Tak for nr. 1 i serien, som tildeles et favoritpoint som en god repræsentant for serien som helhed.

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page