Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Signalforvirring

Sunday, August 19, 2012Denmark

Allerede kort tid efter offentliggørelsen fik vi fjernet forvirringen i signalerne. Poul-Erik kastede et hurtigt blik på opgaven på arbejde, men kunne ikke umiddelbart gennemskue den. På vej hjem i bilen fik tankerne frit spil, og resultatet var en - syntes han selv - genial ide til en ny mystery. Hjemme i Århus blev der atter kigget på denne mystery, og så kunne man jo lige se, om Jacob havde tænkt i lignende baner, da han designede den. Det viste sig lige præcis at være tilfældet!!! Der røg den gode nørd-ide, men til gengæld fik vi grønt på geotjekkeren. Dette er med andre ord endnu et eksempel på en jacobsedk-opgave, som vi ville ønske, vi selv havde fundet på!

De korrigerede koordinater har således ligget klar i GSAK i månedsvis, men vi har bevidst ladet cachen ligge i det håb, at den kunne blive jubilæums-cache for os. Det lykkedes så i dag. Kl. 10:59 kunne vi signere logbogen i vores fund nr. 24.000.

Cachen ligger i et smukt hjørne af Silkeborg, hvor vi ikke tidligere har været på besøg. Det er ret utroligt, hvor mange skønne (og kuperede) pletter, der er her i byen!

Cachen tildeles naturligvis et favoritpoint for den elegante opgave og den flotte cache-placering.

Ind: Signatur, TB (Koalice Traveller CZ) og GC (Gaustatoppen Geocoin)

Tak for cachen!

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page