Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Peeves en bonuscache

Saturday, September 1, 2012Denmark

<a href="FTF" rel="nofollow">:D</a>

Vi havde glædet os meget til starten af det nye semester på Hogwarts, og forventningerne blev til fulde indfriet. Efter fællesbilledet begav vi os afsted mod "Multimand-skoven" i hyggeligt selskab med Eilin, som vi fulgtes med hele dagen. Undervejs på skovturen løb vi på andre geocachere, som vi fulgtes med til nogle af cacherne. Da vi var færdige med rundturen, var det blevet tid til en frokostpause, inden turen fortsatte tilbage mod Hogsmeade og den forbudte skov. Ved halvfire-tiden var det blevet tid til eftermiddags-forfriskninger på skolen, inden vi fortsatte videre rundt i Hogsmeade og omegn.

Vi havde bestemt ikke regnet med en first find i dag, men selv om flere hold allerede var i gang med søgningen, da vi ankom, lykkedes det alligevel Poul-Erik at lokalisere logbogen som den første. Vi signerede bogen kl. 12:01.

Tak for cachen, som skal have et favoritpoint for humoren og det gode gemmested.

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page