Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Hagrids Hytte

Saturday, September 1, 2012Denmark

Vi havde glædet os meget til starten af det nye semester på Hogwarts, og forventningerne blev til fulde indfriet. Efter fællesbilledet begav vi os afsted mod "Multimand-skoven" i hyggeligt selskab med Eilin, som vi fulgtes med hele dagen. Undervejs på skovturen løb vi på andre geocachere, som vi fulgtes med til nogle af cacherne. Da vi var færdige med rundturen, var det blevet tid til en frokostpause, inden turen fortsatte tilbage mod Hogsmeade og den forbudte skov. Ved halvfire-tiden var det blevet tid til eftermiddags-forfriskninger på skolen, inden vi fortsatte videre rundt i Hogsmeade og omegn.

Denne cache blev fundet kl. 14:30. Det var anden gang i dag, vi besøgte Hagrids Hytte, som jo også ligger i "Multimand"-skoven.

Tak for cachen!

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page