Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Challenge - 100 blå på én dag

Sunday, September 2, 2012Denmark

<a href="FTF" rel="nofollow">:D</a>

Vi opdagede denne cache umiddelbart efter frigivelsen, men på det tidspunkt befandt vi os i Struer, så vi besluttede os for at melde os ud af kampen om at besøge den først. Det skulle dog vise sig, at alle andre kvalificerede åbenbart havde gjort det samme (eller også havde de ikke opdaget cachen!?!), så her til morgen satte vi kursen mod Fræer i håbet om alligevel at få en first finder.

Der var ingen hjemme da vi ankom til gemmestedet, så vi undgik at blive til grin, da vi i første omgang gjorde søgningen meget mere besværlig end nødvendigt! Kl. 10:36 spottede Poul-Erik cachen på et sted, som vi begge havde kigget på uden at finde det nødvendigt at undersøge det nærmere...

Ud: FFC
Ind/Ud: DK_Titan's 5 Star Climbing Geocoin (5/3½)

Efter at vi havde signeret logbogen, fortsatte vi geoturen, men vi vendte tilbage til Fræer nogle timer senere, for cacheejere havde inviteret på first finder kaffe og kage, og det lød for hyggeligt til, at vi ville lade den chance gå os forbi.

Kvalifikationen til challenge cachen kom i hus 13. november 2011, hvor vi sammen med TBKC og Rolle63 drønede rundt på Sjælland i jagt på blå cacher. Forud var gået flere måneders arbejde med at løse mysteries, og der var lagt en minutiøs tidsplan. I følge planen ville vi ankomme til første cache i Holbæk (dagens mystery-fund nr. 78) kl. 20:40. Det var uhyggeligt tæt på at ramme plet, for kl. 20:39 kunne vi signere logbogen i den pågældende cache. Dog var det kun mystery-fund nr. 77, så vi var alligevel lidt bagud. Sidste time før midnat blev specielt hektisk, for det stod klart, at vi måtte have gang i en Plan B (som erstattede en lang travetur med en stak drive-by-cacher) hvis vi skulle have en chance for at runde 100 fund inden midnat. Slutspurten lykkedes, for kl. 23.46 kunne vi logge dagens mystery nr. 100! Vi nåede endda lige at finde yderligere én mystery kl. 23:58!!!! Sikke en dag og sikke en uforglemmelig oplevelse!!! Ud over de 101 "blå" cacher blev det til en enkelt "gul", og så fandt Titan en enkelt "grøn" til os.
Vores kvalificerende cacher kan ses i denne bookmark liste: http://www.geocaching.com/bookmarks/view.aspx?guid=7fda1574-1790-48f3-9d5e-ec53e7131ef5

Tak til piafrode for den fine cache, som bragte minderne om denne oplevelse frem i errindringen igen. Det udløser et favoritpoint herfra!

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page