Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Challenge - 1000 favoritpoint

Saturday, September 8, 2012Denmark

(FTF)

Da vi så kl. 13 cachebeskrivelserne, var vi ikke i tvivl om, at vi skulle forsøge at komme først til denne challenge.

Det er en rigtig god ide at lave en challenge cache, som sætter fokus på favoritpoint og dermed forhåbentligt også på gode oplevelser. Det er dog ikke nødvendigvis de 10 cacher med flest favoritpoint, der har været de bedste oplevelser. Mange gode cacher vil aldrig nogen siden få over 1000 besøgende, og alt efter hvilket område cachen befinder sig i, vil 100 besøgende være mange.

Da vi var på geo-sommerferie i Norge, sorterede vi efter favoritpoint nogle af dagene, og det gav os nogle rigtigt gode oplevelser. I disse områder var 50 favoritpoint rigtigt meget, men kan slet ikke komme i nærheden af de cacher, vi har fundet med flest favoritpoint. Ikke desto mindre er en af de norske cacher i vores top 10 over all time favorites.

Når vi er på vej hjem fra cachetur, drøfter vi dagens oplevelser, og argumenterer for og imod hvorfor de enkelte cacher skal have et favoritpoint eller ej. Denne cache var ingen undtagelse, og da den fokuserer på favoritpoint, havde vi forventet et lidt mere spændende sted og cachebeholder. Vi var lidt i tvivl om den skulle have et favoritpoint, men endte med til sidst at give den et. Det er ikke så meget selve cachen eller stedet, men nærmere ideen med at promovere de gode oplevelser, som udløser et favoritpoint fra os.

De cacher, vi har fundet indtil videre, er tæt på at have modtaget 100.000 favoritpoint til sammen. Vores topscorer er 'Original Stash Tribute Plaque' (GCGV0P), som indtil videre har fået 1312 favoritpoint. Det krævede derfor ikke meget research at finde ud af, at vi var kvalificeret til denne challenge cache. Til sammen har vores ti mest favorittede cacher scoret 6000 point!

Tak for cachen. Logget som de første kl. 13.27.

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

Top 106000 favoritpoint i top 10

Additional Images Additional Images

Top 10 Top 10

Favorite points taken Favorite points taken

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page