Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Rundt om Røven

Saturday, October 6, 2012Denmark

For to uger siden brugte vi en hel dag på at geocache i Odense og omegn, men vi nåede slet ikke i bund med cacherne, så i dag gik turen atter til Fyn. Vi lagde ud med at besøge et par Wherigos i Fredericia, før Lillebæltsbroen blev krydset. Vejret startede lidt ustabilt, men det blev bedre, som dagen skred frem. Første stop på Fyn var lossepladsen på Stige Ø. Derefter søgte vi ind mod Odense C, hvor vi besøgte en stak løste mysteries og øvrige by-cacher.

Her må vi indrømme at det i første omgang var navnet, der fik os til at kigge nærmere på denne multi. Vi gik mod start, men hvad var opgaven. Nå vi fandt den i waypointet. Det gik fint med at få målt og komme frem til næste waypoint, men så sluttede festen, for hvad skulle vi kigge efter? Vi måtte tilbage til bilen efter mobilen og gå online for at læse opgaven. Det ville være en god service at skrive opgaverne i selve teksten, fremfor kun under waypointet, hvoraf kun det ene (forståeligt nok) kun kommer med i GPS'en.

Tak for denne cache og turen i området! (24600)

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page