Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Fussingø Challengecache # 8 - Mystery Mad

Saturday, November 24, 2012Denmark

<a href="FTF" rel="nofollow">:D</a>

Hovedmålet for dagens geotur var Fussingø. Vi blev lokket herop af 2xg's nye challengecacher og opdagede desuden, at der var kommet en stak traditionelle cacher i området siden vores sidste besøg. Vejret var overraskende dejligt, så vi nød traveturene til cacherne og kunne endda spise vores medbragte frokost udendørs. Det er bestemt ikke hvert år, det kan lade sig gøre sidst i november!

Da vi var færdige med vores ærinde i Fussingø, satte vi kursen mod Randers, hvor der stadig ligger mange cacher og venter på vores besøg.

Vi lagde ud med at besøge denne challengecache. Her var nemlig chancen for en first find, og sørme om der ikke lå et fint FFC og ventede på os, da vi åbnede beholderen kl. 09:57. Som det ses af de vedhæftede statistik screen dumps har vi fundet mystery-cacher i 11 lande ud over Danmark.

På det seneste har vi hygget os med at udfylde huller i skemaet over forskellige typer fund i forskellige lande. Det er dejligt at se, at denne cache inspirerer til at gøre netop dette. Mon serien bliver udbygget med tilsvarende challenges for Wherigos, Webcams osv.?

Tak for en god cache, som skal have et favoritpoint for den fine placering og en udfordring, som faldt i vores smag. Vi ville dog nok have givet cachen en højere D-rating. Det kræver trods alt en ret ihærdig indsats at opfylde logningskravet!

Ud: FFC

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

Overblik over kvalificerende cacher

Additional Images Additional Images

Overblik over kvalificerende cacher Overblik over kvalificerende cacher

Vores mysteryfund pr land - incl. dagens 8 ?-fund Vores mysteryfund pr land - incl. dagens 8 ?-fund

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page