Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Hjernevridere #1

Thursday, December 20, 2012Denmark

<a href="FTF" rel="nofollow">:D</a>

Da cachebeskrivelserne blev uddelt ved eventet, besluttede vi os for først at kaste os over denne opgave, som blev løst i samarbejde med familiennielsen. Et par af delopgaverne voldte os kvaler, men trods det lykkedes det os at komme med et bud på slutkoordinater, som så ganske sandsynligt ud på et satellitbillede. Sammen med piafrode begav familiennielsen og Poul-Erik sig afsted mod stedet.

Ved første besøg lykkedes det ikke at spotte cachen, men efter at have fundet en nærliggende mystery fik den endnu et forsøg. I bilen havde vi fået styr på det sidste ciffer og var nu klar over, hvor GZ var, fremfor at skulle afsøge i en radius af 5-10 meter. Efter lidt kiggen efter stjerner lykkedes det at spotte beholderen. Ud fra de oprindelige 3½ T-stjerner havde vi ikke forventet at skulle så meget i højden og ud på de tynde grene. Mørket havde muligvis også indvirkning på dette. På vej mod toppen hørte Poul-Erik et par gange, NEJ du må ikke træde der, grenen er bare en lille stump.

Vi tildeler cachen et favoritpoint - ikke så meget for selve cachen, men for opgaven, som egner sig rigtig godt til et hyggeevent, hvor man sidder og samarbejde om løsningen.

Ud: FFC

Tak for cachen!

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page