Skip to Content

View Geocache Log

Found it juhhi found Kulta-aarre

Monday, 27 May 2013Finland

Jotain tällaista toivoin ja odotin kun lähes päivittäin asioin muka muissa puuhissa M&JP Cacheholding Ltd:n tiloissa. Nuo muka muut puuhat hankaloittivat taas alkuun pääsyä vaikka lehdestä heti luinkin huiman uutisen. Se olikin shokki kun muistan, että tuo Otto Mäkinen mainittiin sukukirjassa joka löytyy kirjahyllystäni. Siis hippulat vinkumaan ja kulta-aarre kuuluu meille kokonaisuudessaan.
Tarkkaan tuli testamenttia ja ohjeita luettua ja kun muut puuhat antoivat periksi tuli aika tutustua tuohon tuhoutuneeseen kotitilaan. Siellä olikin jo muita kulta-aarteen etsijöitä lähdössä seuraavalle vihjepaikalle. No itsehän se on vihjeet löydettävä ja ei kun ensin sukellus ja sitten ylöspäin. Vähän tuli valittua väärät varusteet mutta kuitenkin selvittiin...(t-paita ja kloksit)
Avaimen sijainti osoittautuikin kompastuskiveksi, koska kesken etsimisen tuli pakottava tarve käydä 40 km päässä hoitamassa eräs asia. Siinä samalla tuli vilkuteltua muille kätkön etsijöille. Nooh asia tuli hoidettua ja eikun takas avaimen etsintään ja muuten paremmin välinein. Ei aikaakaan kun parempi väline istui avaimen kohdalla ja näytti, että katoppas tätä koloa. Nyt oli eväät kulta-aarteen löytymiseksi ja eikun nokka kohti loppupistettä. Asiainhoitajien huomiot 3 ja 4 ovat mielestämme turhia koska ajokuntoinen tie vei melko lähelle lopullista pistettä ja ajoneuvo on saatava pysähtymään tien näkyvällä osalla ja jokainenhan on vastuussa tekemisistään. No niinhän siinä sitten kävi, että tuo parempi väline bongasi viimeksi kätköllä käyneen polun ja huikkasi perässä tulijoille, että löyty. Sormet siinä vähän tärisi kun kätkörasiaa avattiin. Ja huh mikä aarre täällä häikäisi kaikkien etsijöiden silmät. Paitsi sen paremman välineen joka himoitsi vaan keppiä...
Upea kokonaisuus joka vaatii sinnikkyyttä loppuun asti. Ja taas tuli todettua lyhyen ajan sisällä, että STF on parempi kuin DNF. Loistavaa asianhoitajat!!!
PS se Otto Mäkinen olikin Otto Mäki joka oli ollut huutolaispoikana Tunkelon kartanossa. Se miksi Otto Jaakonpoika Mäki karkasi kartanosta korkealle mäelle ja muutti nimensä jää arvoitukseksi edelleenkin... ....

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page