Skip to Content

View Geocache Log

Found it Team Stahr found Nuts about nuts!

Saturday, September 8, 2007Denmark

Jubiii.. FFC til os!

Det var ellers lidt et dilemma, midt i ”Olsen Banden på Sporet” tikkede der pludselig en SMS ind. Ny cache kun 6 km fra den hyggelige varme sofa og aftenkaffen. Nå, men junior mente at Olsen Banden måtte vente, for nu skulle vi på FFC jagt!

Hurtigt ud i bilen og af sted… Vi fandt hurtigt et sted at parkerer (ikke meget trafik på den tid af aftenen) og så krøb vi ellers ind i skoven kun iført en enkelt pandelampe og en stavlygte.
Cachen blev hurtigt fundet (kl 21:30), meget fornemt udført og godt skjult. Det var en rigtig spændende oplevelse at rode rundt i skoven i bulder mørke - og intet i TV kunne hamle op med det.

På vej tilbage kørte vi lige forbi den lille ”nutshop” desværre var der lukket, men vi fik lagt et waypoint ind i vores TomTom, så det er nemt at finde igen.
Da vi passerede skovbrynet, for anden gang, holdt der en ”mistænkelig” bil.. Det viste sig at være Kantspringerne, der også var draget ud i mørket for at prøve lykken. Altid hyggeligt at møde andre Geocachere.

Tak for en rigtig god oplevelse!! Nu skal vi ind til en kold kop aftenkaffe – og en pose helt friske nødder!!

Ud: 2 x TB, FFC og en stor pose nødder!
Ind: Lille æsel.

P.s. Hhmm… Vi nupper en småkage til kaffen i stedet. Nøddeknækkeren ligger nemlig på loftet sammen med julepynten, så den må vi hente i morgen!!

Vores FFC nummer 9!!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page