Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found TPH - Rød rute # 3

Saturday, June 15, 2013Denmark

Vi holdt os til nærområdet på lørdagens geotur. TPH eventet havde nemlig leveret en god forsyning af lokal underholdning. Vi lagde ud med en travetur i Hørret skov, som vi kender fra flere tidligere geoture. Her løb vi på hcbang, som vi mange gange tidligere har gået lige i hælene af, men som vi aldrig har talt med. I dag fik vi så en hyggelig geosnak. Tak for den! Efter skovturen fortsatte vi med en fin byrundtur i Mårslet og sluttede af med at følge "Gul rute" til Fulden.

Dagen blev samtidig debut for vores nye GPS (O650). Vi kunne konstatere, at den stadig har mange børnesygdomme, men at den sikkert bliver en rigtig god GPS efter en række firmware-opdateringer.

Denne cache blev fundet kl. 13:49.

Tak for cachen!

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page