Skip to Content

View Geocache Log

Found it LimboWalker found 10.000.1010 Lanaker Canals Trail

Thursday, July 4, 2013Limburg, Belgium

Deze powertrail stond al een hele tijd op mijn TODO-lijst. Vandaag is het er dan ook daadwerkelijk van gekomen.
Vanmorgen in alle vroegte mijn fiets IN de auto gegooid want mijn fietsdrager heeft het op de autoweg bij 120 km per uur begeven. Een gek gezicht als je fiets ineens niet meer in de achteruitkijkspiegel te zien is.
Om 07.30 werd de eerste van de serie gevonden de laatste was om 15:15 uur.
In het begin was het nog behoorlijk fris en omdat het gisteren geregend had was alles nog door en door nat en als je dan door hoog gras en bushbush moet ben je binnen de kortste keren natuurlijk ook klets nat. Tot overmaat van ramp ging ik bij Gellik by bridge van helemaal boven gelik glijdend op mijn kont naar beneden, dat ging snel! Dus nat van boven tot onder de modder, gelukkig was het niet druk hoewel?
Zo tegen tienen bij GC3920P kwamen drie teams aanzetten te weten De Buurtjes, Heracross en Flevofrog. Ik ben enkel caches met hun mee gereden maar hun tempo lag me wat te hoog, dus zijn we ieder voor zich verder gegaan.
Aangekomen bij GC38XCV blijkt dat het jaagpad is afgesloten. Ik dacht nog door te mogen rijden maar werd terug gestuurd, dat er enige oneerlijkheid op de wereld is blijkt dat de eerder genoemde teams wel door mochten. Hebben de dames dat zo vriendelijk weten te vragen?
Omdat 6 caches niet meer op mijn pad kwamen heb ik de route wat in moeten korten met als gevolg dat ik het cachende trio weer tegen kwam. Wederom gingen we in eigen tempo verder, maar bij de nachtcaches haalde ik ze weer in. De nachtcaches en de bonus hebben we gezamenlijk afgelegd en maar goed ook want een paar extra ogen zijn wel handig bij het zoeken naar reflectortjes.
Even na drieën kwam er een einde aan een leuke cache dag. Dat ik er helemaal doorheen zat was wel duidelijk toen ik er op geattendeerd werd dat er nog een oppikkertje op ca. 50 meter lag. Dat was me veel te ver lopen en heb die cache gelaten voor wat die was.
De Buurtjes, Heracross en Flevofrog het was erg leuk om samen met jullie te cachen.
HammerNL, -RoBo-, Lwolfs, Rubke, Norcie bedankt voor het maken van deze uitdagende powertrail.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page