Skip to Content

View Geocache Log

Found it Gitter found Staunings Ø

Sunday, September 23, 2007Denmark

Fundet klokken 17.12.

I dag havde DSB valgt at fejre ikrafttræden af den nye køreplan med at tilbyde passagerne på S-togsnettet gratis kørsel. Jeg havde derfor forventet at der ville være propfyldt i togene, og at det måske kunne knibe med at få kantet min cykel ind i toget. Men sådan kom det slet ikke til at gå. Jeg har ladet mig fortælle, at en af årsagerne til at DSB valgte at passagerne kunne køre gratis i dag, skulle være, at særligt mange passagerer på Køgebugtbanen har fravalgt toget til fordel for egoisttransportmidlet; nemlig bilen. Gad vide om de overhovedet havde hørt at det var gratis, for selv om DSB havde forberedt sig ved at sætte dobbelttog ind på den strækning, jeg valgte at køre med: Linje E fra Hillerød til Køge, så var der langt mellem passagerne. På udturen var der 4 cykler i det afsnit, jeg satte min cykel i med og på hjemturen var der 3 cykler med, og det var på hele strækningen. For at understrege min opfattelse af at der ikke var mange, der vidste det, spurgte en dame med hund på Jersie station mig om man kunne køre gratis i dag. Det var netop blevet sagt i højttaleren og lige inden havde damen nået at stemple. Hun skulle af på Vesterport, så det var mange zoner, hun der kunne have sparet. Jeg svarede hende med at det var korrekt at man kunne køre gratis i dag, og at DSB havde gjort et stort nummer ud af at reklamere for det. Alligevel havde hun ikke hørt det. Jeg har ingen løsning på hvordan den perfekte information bør være. Og jeg vil afholde mig fra at kommentere folks egen indsats på området om at sørge for at skaffe sig den nødvendige information.
Jeg benyttede den gratis S-togskørsel til at skovle dåser sammen i Køge-området. Jeg havde taget cyklen med og havde forventet at jeg kunne optimere tiden på den måde, og således hoppe af og på S-toget, men det tog længere tid end planlagt, så det blev kun til to stop undervejs.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page