Skip to Content

View Geocache Log

Found it Team Stahr found Kippers in the Jungle (Denmark's first)

Sunday, September 30, 2007Denmark

Et STORT TILLYKKE med de 7 år – du gode gamle cache!! Vi har gennem længere tid, haft et godt øje til denne cache. Det er jo helt fantastisk at den har fået lov at ligge så længe og vi håber meget på at den fortsat kan få lov at glæde Geocachere fra hele landet.
Vi havde valgt dagen i dag til at logge ”Kippers”, dels på grund af fødselsdagen, men også fordi vi med denne logning kan fejre vores fund nummer 500!! Det er en fantastisk hobby, der har givet os utrolig mange fornøjelser og vi har slet ikke tal på alle de oplevelser det har bragt os.

Ved cachen mødte vi lythhansen – og lidt senere stødte jpi76 til, som vi fulgtes med en tur rundt i Smørmosen. Vi hørte også fra Pomfritten og PKJO, der var på vej i samme ærinde. Altid hyggeligt med en ”mobil Geosludder”, håber vore veje krydses.

Tak for en rigtig god oplevelse! Håber at området ”holder tørt” i mange år fremover

Ind: Geocoin – Quingenti (Vores egen coin for at fejre de 500 logninger)
Ud: TB Aladdin (For at skaffe lidt mere plads i cachen til bytteting)

Kasper logger nr 500!Kasper logger vores cache nummer 500 - med vores specielle coin Quingenti.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page