Skip to Content

View Geocache Log

Found it Team Fjordies found Erve Rodewyc

Sunday, August 18, 2013Overijssel, Netherlands

Toen de regen aan het eind van de ochtend stopte konden we na de lunch toch nog op weg om een paar caches te doen. Ons oog was gevallen op de Grenspalen serie. In de buurt van deze serie stonden nog een paar caches op de kaart, waarbij ook deze puzzel. Na wat denkwerk kreeg ik al vrij snel groen licht van de geochecker en konden we op pad. We parkeerden de auto op de aangegeven parkeerplaats van Grenspaal 113 en gingen op weg. Deze cache leek het dichtst in de buurt en we stelden onze GPS dan ook in op dit plekje. Rond het nulpunt konden we de cache vrij snel vinden (met behulp van de hint).

Wat een schitterend plekje en mooi gemaakte cachebehuizing! Ook het verhaal en de puzzel waren erg leuk. De favo komt dan ook jullie kant op We nemen de coin mee op doorreis en laten een eigen Travel Bug los.

Out: coin
In: TB en Favo

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page