Skip to Content

View Geocache Log

Found it drpeel found To Saltskog Gård #12

Wednesday, September 25, 2013Stockholm, Sweden

{*FTF*} 12:25 med hamamamo . FTF Nr 49, men bara 2:a i år.

Idag var hemma med sonen vi skulle på läkarbesök på Karolinska Universitetssjukhuset i vad vi trodde Huddinge. Väl på plats i Huddinge insåg vi att det var Karolinska Universitetssjukhusert i Solna vi skulle vara. Ingen möjligt att hinna till Solna på 25 minuter i morgontrafiken. Vi styrde hemåt istället och jag beslutade mig för att ta en kontaktdag för sonene istället.

Framåt lunchtid så åkte vi till Willys för att handla. När vi stod i kön så plingade det till i telefonen, en ny Saltskogscache. Tänkte att det skulle vara kört när en cache släpps mitt i lunchtid. Tvekade lite fram och tillbaka men vi hoppade in i bilen och styrde kosan hit. Inga kända bilar eller personer i närheten men två personer med hundar försvann in i området där cachen såg ut att vara. Attans tänkte jag men jag och sonen begav oss ändå in mot cachen. Letade lite och läst sedan hinten och blev lite förvirrad och tänkte hmm, är jag helt fel ute, men så tänkte jag att CO är nog lite underfundig.

Samtidigt som jag och sonen plockade upp gömman kom hamamamo och vi delade på FTF:en. 19 minuter efter publicering.

Tack för en snygg och klurig gömma!

//Patrik

This entry was edited by drpeel on Wednesday, 25 September 2013 at 17:26:31 UTC.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page