Skip to Content

View Geocache Log

Found it drpeel found To Saltskog Gård #13

Friday, September 27, 2013Stockholm, Sweden

{*FTF*} 12:55 med Årstafrun och CO's vakande öga.

Som vanligt sista fredagen i månaden så träffades vi för gemensam geocachinglunch. Idag var det många som tydligen hade förhinder och vi blev bara tre. Jag, Årstafrun och leor888. Vi kom till Asian Roxy runt 11:30 och åt en god lunch med sushibuffé bl a. Efter lunchen satt vi i godan ro och pratade geocaching och så plingade det till i mobilen, Saltskog Gård #13 publicerad. Nu sprang vi iväg till min bil och så blev det ilfart genom Nygatan och ut på Nyköpingsvägen. Hastigheten var kanske på gränsen till det tillåtna (jag som precis fått instrumentpanelen lagad ser ju numera hur fort jag kör )

Ju närmare nollpunkten vi var försökte jag "parkera" så snyggt som möjligt och så in i och leta. Vi letade och letade. CO kollade sedan och det verkade som om en koordinatuppdatering inte slagit igenom. Han gav oss en liten hint om meter hit och dit som gjorde att vi kunde börja leta på lite mer rätt område. Efter en liten stund så hade vi den lille rackaren i handen. Lite knepigt att få fingrarna på den men det gick till slut.

Tack leor888 för lunchsällskap och cache och tack Årstafrun för lunchsällskap och rolig FTF-jakt.

//Patrik

This entry was edited by drpeel on Friday, 27 September 2013 at 11:34:32 UTC.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page