Skip to Content

View Geocache Log

Found it Team Fjordies found CSI- Emmen "De Gestolen Geldkoffer" (Nachtcache)

Tuesday, November 26, 2013Drenthe, Netherlands

CSI Emmen heeft de hulp van de Duitse Kripo ingeroepen met het vinden van de buit voor deze cache, dus zijn wij op pad gegaan om te gaan zoeken.

Het was heerlijk weer om een nachtcache te doen, en aangezien het al vroeg donker is, kunnen we mooi op tijd op pad. Aangekomen bij de Markies is het parkeerterrein helemaal leeg en kunnen we op pad. De fireneedles zijn perfect te volgen, ook de waypoints zijn prima te vinden (ook WP2). En wat voor waypoints! We hebben leuk gepuzzeld - hoewel we wel wat tempo wilden maken aangezien we achtervolgd werden door een ander team.

Aangekomen op het door ons berekende coordinaat - minus de gegevens van een puzzel waar we niet uit kwamen - konden we echter niets vinden. Na een tijdje zoeken zagen we ook weer zaklampen in de verte aankomen, dus hebben we het zoeken maar afgebroken.

Een beetje teleurgesteld terug naar de auto, en op naar huis. Onderweg kregen we toch een ingeving voor de ontbrekende puzzel... Snel de auto (veilig) aan de kant, en de puzzel opgelost. Toch maar weer terug naar de parkeerplaats...

Ook nu kunnen we echter niets vinden... Dan toch maar de hulp ingeroepen van één van de cacheleggers, die vlot reageerde met waar wij fout zaten. Met het juiste coördinaat kon de tocht wél voortgezet worden, en hadden we uiteindelijk toch de buit nog in handen.

Anelith & Galán: bedankt voor de perfect uitgezette tocht! Dit is het schoolvoorbeeld voor een nette nachtcache, alle waypoints waren prima verzorgd en de fireneedles waren goed te zien. Ook de uiteindelijke cache was netjes verstopt. Bedankt voor de mooie avond!

Uit: coin
In: Favo!!!

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page