Skip to Content

View Geocache Log

Found it drpeel found Ing1 mobförråd här heller

Friday, November 29, 2013Stockholm, Sweden

{*FTF*} 18:59

Minns ju vagt något om FTF och 32 månader i suset och bruset på Tratten igår. Idag efter geolunchen så var minnet något vagare. Nä, vad är väl goda vänner om inte annat än goda. Det är ju inte så ofta jag ger mig in i FTF jakter utan mina FTF'er är av överraskande natur än jagade. Nu satt jag däremot i bilen efter att ha handlat lite fredagsmys på Willys när det klingade till i mobilen. Jag tittade och såg namnet och 3,6 km från hemkoordinater. Hmm, tänkte jag. Leverera fredagsmys till familjen eller göra ett försök på FTF. Jag befann mig ju mer eller mindre redan på Birkavägen.

Hade något i bakhuvudet om Qabangs FTF-svit och tänkte att här måste man ju ge henne en match i alla fall. På väg ut mot Ground Zero blev jag brutalt omkörd av två bilar, polskregistrerade. Galna FTF-jägare tänkte jag men de blåste förbi nollan. Väl på plats parkerade jag och tänkte vända upp bilen på ett bra sätt. Då kommer en annan bil i full fart och svänger in precis framför mig. Jag ser en sträng blick och allvarlig blick och blir lite försrkräckt innan jag inser att det är Qabang. Nu satte vi gemensam fart och samtidigt kom ytterligare en bil inbromsande men fick leta parkering lite längre bort. Snabbt var dock ena parten av Team Tellus på plats och vi hakade på när Qabang plockade fram och signade burken.

Tackar för cachen. Kanske blev min 52:a FTF. Tackar för den och tack Qabang och Leif i Team Tellus för en trevlig liten pratstund.

//Patrik

This entry was edited by drpeel on Friday, 29 November 2013 at 21:29:43 UTC.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page