Skip to Content

View Geocache Log

Found it timker found 31 Wintertrail 2013 Bonus

Saturday, 14 December 2013Utrecht, Netherlands

Afgelopen woensdag tijdens een 11-12-13 14:15u. event werd ik door Flevofrog geattandeerd op deze trail, ze wist dat ik de laatste tijd wat 10 km wandelen Multi aan doen was, maar dat dit ongetwijfeld een leuke afwisseling zou zijn - en dat was het!
Op de parkeerplaatst al wat andere cachers tegengekomen die nog niet helemaal klaar waren om te starten dus voor hun uit vertrokken. Maar al snel, vanaf de 3e of de 4e cache, kwam het idee om toch samen te lopen, nog bedankt daarvoor Team-Grumpy en Jausaa! En met z'n 4-en vinden gaat toch een stuk makkelijker en het is natuurlijk ook nog gezellig om wat te geo-kletsen.
De trail op zich was goed te doen, de stash zagen er allemaal goed verzorgd uit (af en toe wat vochtige rolletjes) en de wandeling was fantastisch in dit mooie bos met soms prachtige vergezichten. CO bedankt voor deze Trail en al het onderhoud!

Hier gaat mijn dank uit naar Team-Grumpy en Jausaa die mijn fout in de berekening van het eindcoördinaat corrigeerden en de bons al laatste wilden doen zodat dit mijn 2.500 cache werd!!!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page