Skip to Content

View Geocache Log

Found it Team Fjordies found The hunt for Red October (nacht cache)

Tuesday, December 17, 2013Overijssel, Netherlands

Voor de vierde week op rij op dinsdagavond een nachtcache. Het begint bijna een gewoonte te worden

Begin oktober hebben we ook al een poging gedaan, toen zijn we vrij snel gestrand. Nu, met wat meer nachtcache-ervaring, een tweede poging. Dit keer verliep de toch erg voorspoedig. Als je weet waar je op moet letten zijn de waypoints prima te vinden. De puzzels zijn erg goed gemaakt en net moeilijk genoeg voor ons. Het was hier en daar een beetje gokken maar blijkbaar hebben we goed gegokt

Totdat we bij het laatste waypoint kwamen. Ook met verrekijker viel het nog niet mee. We hadden dan ook verkeerd gekeken en kwamen verkeerd uit. Met een duwtje in de goede richting van de CO kwamen we dan toch bij de cache uit, en konden we (met wat acrobatische capriolen) onze naam toevoegen aan het logboek.

We kunnen ons voorstellen dat hier erg veel werk in is gaan zitten. De verschillende puzzels zijn dan ook erg mooi! Een favo is dan ook zeker op z'n plaats. Bedankt voor de mooie tocht!

In: favo
Uit: een coin en een TB

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page