Skip to Content

View Geocache Log

Found it Team Fjordies found Deurzer Trail 13

Sunday, December 29, 2013Drenthe, Netherlands

Deze log is voor alle caches van de Deurzer trail hetzelfde.

Zo tussen kerst en oud-en-nieuw wilden we er weer even op uit. Deze trail stond al een tijdje op de todo-list. Dus na het ontbijt de auto ingestapt, op weg naar het noorden van Drenthe.

Op basis van de laatste log zijn we maar naar nummer 19 gereden. Hier konden we mooi de auto kwijt (wij hebben niet 600 meter van de cache af geparkeerd). De tocht hebben we in aflopende volgorde gelopen.

De moeilijkheid in deze tocht zat voor ons vooral in het feit dat er geen standaard log-containers zijn gebruikt. Bij elke cache was het weer een verrassing waar we naar moesten zoeken. Over het algemeen lukte dit overigens zonder problemen.

We hebben alle caches prima kunnen vinden. De paden waren hier en daar wel drassig en nat, maar dan kan de cachelegger natuurlijk weinig aan doen

Voor ons tegen het einde, voor mensen die netjes bij 1 starten aan het begin, was het stuk langs de N33 het minst leuk. Maar de rest van de tocht was prima! Het is ook wel eens leuk over niet-standaard wandelpaden te lopen.

Na bijna 7 kilometer wandelen kwamen we weer bij de auto uit en konden we weer naar huis. 2windstreken: bedankt voor het mooie rondje! Bij cache nummer 1 stoppen we jullie een favoriet toe

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page