Skip to Content

View Geocache Log

Found it BushMan_NL found Rondje Schwarzwald

Thursday, January 10, 2008Overijssel, Netherlands

Yes!! nr. 350

Eerste cachedag van het nieuwe jaar waarin we toestemming van de baas hebben gekregen voor een alzo lang gewenste vierdaagse werkweek! Dus op zijn vaste cachedonderdag is de bushman met zijn hondje afgereisd naar het Schwarzwald. Nu is dat vanuit het nijvere dal niet zo ver. Daarna een heerlijke wandeling gemaakt in een mooi bos. BushMan heeft ooit in een ver verleden twee jaar lang treinwagons met jute balen geleegd voor de eigenaar van de Biesterije.
(http://www.debiesterije.nl/onderbladen/historie.html De tussenpunten allemaal gevonden en ook de sommen waren gelukkig niet te moeilijk. Alleen even in de fout bij WP5 door de beschrijving van WP6 toe te passen... De fout al snel gecorrigeerd en daarna de cache ook al snel gevonden. Complimenten voor Metskem voor het uitzetten van weer een mooie wandeling in het Rijssense, maar vooral ook voor het zo knap verstoppen van die enorme joekel! En er moest natuurlijk ook een aktiefoto met de helm gemaakt worden...

in: pin mini-cache
uit: niets

BushMan_NL & Dog http://www.schothans.com/geocaching/geocaching.htm

vastgezet...

Additional Images Additional Images

vastgezet... vastgezet...

bewust beheer bewust beheer

ex-knalbaan ex-knalbaan

Knallen! Knallen!

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page