Skip to Content

View Geocache Log

Found it timker found TT#09 (Tjongertrail)

Sunday, 23 February 2014Friesland, Netherlands

Vandaag een deel van het Tjongertrail gedaan omdat ik natuurlijk geocachen erg leuk vind maar ook omdat ik aan het oefenen ben om wat langere stukken te wandelen. Omdat ik pas om 11:00 begon vanaf de parkeerplaats van de Dellerboersterheide kwam ik er al snel achter dat ik op 1 dag niet het hele trail ging doen. Mijn tempo was te langzaam en op een gegeven moment was ik al blij om bij de voor mij 2e brug te komen om daarna aan de andere zijde cachend terug te keren.
Resultaat was 20+ km wandelen, 24 gevonden caches + 1 NF en een behoorlijke blaar op de hiel van mijn rechter voet. Maar het was goed weer en het grasland was behoorlijk drassig dus... Aan de CO('s) bedankt voor deze goed te vinden caches en de wandeling langs de Tjonger - ik kom nog een keer terug voor de andere delen!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page