Skip to Content

View Geocache Log

Found it Team Fjordies found Meeuwenven

Saturday, March 15, 2014Drenthe, Netherlands

We werden vanmorgen wakker met een niet te fel zonnetje en een flinke bries. Geen weer om te fietsen maar te mooi om binnen te blijven. Snel een leuke multi opgezocht die niet te ver weg was en niet te lang. Door de attributen die nodig zijn voor deze cache sprong Meeuwenven ons in het oog.

De eerste paar waypoints waren prima te doen. Helaas stokte het bij WP5. Het gat was prima te vinden, maar de magneet wist niks naar boven te hengelen. We hebben hier een flinke tijd staan prutsen, maar helaas zonder resultaat. Gelukkig hebben we de mogelijkheid om wat hulplijnen in te schakelen die ons op weg hielpen naar het volgende punt.

Bij WP6 hebben we heel lang gezocht. We waren bang dat we alweer vast zaten. Toch maar weer contact met de hulplijn en met een kleine hint verder gezocht. Nu wisten we het punt wel tevoorschijn te toveren en konden het morse-ontcijferen beginnen. Met een logisch coördinaat konden we weer op pad.

Aangekomen bij WP7 hebben we het halve stuk bos overhoop gehaald, maar niets kunnen vinden. De afwijking van de GPS en de vele verstopplekken zorgden er voor dat we voor de derde keer een hint moesten vragen.

Lichtelijk gefrustreerd gingen we op pad. De laatste punten waren wél weer prima te vinden. De cache kon dan ook zonder verdere problemen gevonden worden en we konden onze naam aan het logboek toevoegen.

De puzzels die we onderweg tegen zijn gekomen waren superleuk en erg goed uitgevoerd. Puzzels waar je batterijen voor nodig hebt zijn altijd vrij gevoelig voor storingen, maar bij deze cache was dat zeker niet het geval. Als het punt eenmaal gevonden was, gaf de puzzel altijd een mooi eenduidig vervolgpunt.

Wel jammer dat sommige punten zo goed verstopt zijn. Sommige zelfs té goed voor ons. Misschien moeten we toch eens naar een cursus schatzoeken

Desondanks hebben we een erg leuke ochtend gehad. Dank aan myrlot voor de schitterende waypoints, en aan Carolaa en woo54 voor de hints onderweg.

Gelogd om 13:44, aantal gevonden caches: 409

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page