Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found HV March 2.50

Saturday, April 12, 2014Denmark

<a href="FTF" rel="nofollow">:D</a>

Da GPS'en med Mega-event-cacherne blev udleveret, ventede noget af en opgave med at overskue alle cacherne. Vi spottede dog hurtigt en mulighed for en god, lang travetur, og satte således kursen mod Læborg. Efter en hurtig frokostpasue fulgte en dejlig 19,3 km travetur med mange, fine cacher. Vi var bestemt ikke på jagt efter 'first finds', men trods det blev det til tre af slagsen. Vi manglede geo-værktøj ved nogle få af cacherne, så de må vente med at blive logget til et kommende gen-besøg.

Vi var lidt overraskede over, hvor få andre event-deltagere vi mødte. På nogle af grusvejs-strækningerne var der dog gode muligheder for at hilse på andre geocachere, så det blev til en del hyggelige geo-snakke. Desværre blev det også til en træls oplevelse, for på en af strækningerne så vi to biler, som arbejdede sammen og således hverisær kun gjorde holdt ved halvdelen af cacherne... Ærgerligt, at denne form for statistikmanipulation er nået til Danmark. Vi kunne ikke dy os for at spørge en af passagererne i den ene bil, hvorfor de kun stoppede ved hveranden cache og fik dette dumme svar: "Jamen er det ikke sådan, man gør i powertrails?". Ufatteligt, at folk kan finde glæde ved at opnå en "flot" statistik på denne vis... Disse geocachere har vist glemt at læse cachebeskrivelsen, som opfordrer folk til ikke at ræse igennem serien på kortest mulig tid, men der i mod tage sig god tid og nyde naturen. Vi skal hilse og sige, at man gør netop dette ved at tage turen på gåben.

Mange tak til cache-ejerne for nogle fine eventcacher! Vi glæder os til at komme tilbage til området og fortsætte jagten på de nye cacher.

Denne cache blev fundet kl. 14:20. Det var dagens tredje og sidste First to find. :-)

Tak for cachen!

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page