Skip to Content

View Geocache Log

Found it Black_Island found Matikka on jees: Camo

Saturday, 28 June 2014Finland

Kukkahattutätien Hämeen mysteerien räjäytyskierros yhteisnimimerkillä HAT-MAM (Hanna, Timo, Marita, Anu, Merja) eli Haimmala, TWallius, reinikka, Black_Island ja MickieWalker.

JEE, matikkamysteeri . Päivän neljäs haettu ja tämän olin jopa osannut itsekin ratkoa (helpotettuna versiona) jo joskus muutama vuosi sitten. Tämä jäi edellisen 24h-turneen jälkeen niin paljon vaivaamaan mysteerinä "olisi pitänyt osata", että Haimmalan ja Sorlaxin kanssa ratkottiin sitten jälkikäteen.

Sorlax on taipumaton ja ei tyytynyt helppoon ratkaisuun, vaan väänsi tämän lopulta täysin matemaattisesti myös integroimalla pyörähdyskappaleita. Onnistuu se sitten niinkin näköjään, vaikka itse jo luovuin liian matemaattisesta ajattelusta. Kaikkea nuo insinöörit - anteeksi DIPLOMI-insinöörit - osaavatkin.

Tämä oli niin kiva mysteeri, jota pähkiessä tuli vietettyä taannoin tovi jos toinenkin, että jo siitä syystä antaisin favon. Kun vielä kätkökin oli aiheeseen sopiva, niin tuplafavo edes näin virtuaalisesti, kun oikeasti ei pysty antamaan.

Kiitos kätköstä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page