Skip to Content

View Geocache Log

Found it TWallius found Matikka on jees: Camo

Saturday, 28 June 2014Finland

Hip hei ja tsädääm...

Kukkahattutätien Hämeen 24h mysteeri kierros logattiin yhteisnimimerkillä HAT-MAM (Hanna, Timo, Marita, Anu, Merja) eli Haimmala, TWallius, reinikka, Black_Island ja MickieWalker. Vaikka minusta ei tätiä saa tekemälläkään, niin minulle sopi viikonlopuksi ottaa kukkahattu päähän.

Aivan mahtavan viikonlopun target oli saada 24 tunnissa kasaan 111kpl myssejä, mutta kuinka kävikään. Yli mentiin niin, että paukkui ja lopulta otettiin sitten mukaan pari muutakin kätkötyyppiä. Eli kasassa kierroksen jälkeen 123kpl myssejä ja jokunen muu. Hienoa, mahtavaa, upeeta...

Kyllä melko kauan jouduin empimään lähtemistäni mukaan. Ei siksi etteikö olisi kiinnostanut, päinvastoin. Toki kiinnosti ja kovaa. Lähinnä mielessä oli, että en kehtaa lähteä kun tuo muu porukka on sen verran paljon parempia näiden myssejen kanssa, ettei minulla olisi reissussa osaa ei arpaa. Pienen ylipuhumisen jälkeen sain aivot sellaiseen asentoon, että ei se haittaa yritetään sitten paikata jollain muulla tätä vajavaisuuttani. Toivottavasti siinä onnistuin. Todella muistorikas viikonloppu tästä tulikin ja kiitos kuuluu kyllä seurassa olleille ja tietysti myös kätköjen tekijöille. En nyt (taaskaan) jaksa kovinkaan montaa purkkia alkaa personoimaan, mutta jos jostain jotain isommin muistan niin jokusen sanasen saatan loppuun sanoa. Laiska alkaa olla ihminen kun ei pitkää loggausta jaksa kirjoittaa. No onneksi nuo seuralaiset varmasti kirjoittaa paljon sellaista joka minulla jäisi muutenkin sanomatta tai unohtaisin vain mainita.

Nyt sanon kuitenkin kaikille yhteisesti iso KIITOS kätköstä ja hyvää kesää. Eiköhän se sieltä vielä tule.

Personal notes:

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page