Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found HV March 2.07

Saturday, June 28, 2014Denmark

I dag tog vi en tur ad Hærvejen og i området omkring ruten. Det blev til skiftevis drive by’s og traveture, og især strækningerne, hvor vi gik, faldt i Atlas' smag.

Mellem HV 2.06 og HV 2.08 var det tydeligt at plukselv sæsonen for jordbær (og ærter) var i fuld gang, og at der var et meget populært sted her.

Ved HV 2.15 mødte vi en mand og dame der hver kom trækkende med en tyrekalv på vejen. Den ene tyrekalv var ved at trække manden med ind i bevoksningen da den så os (vi var også grumme at se på).

Ved Klebæk høje oplevede Atlas at få sit første stød. Desværre lykkedes det for ham at komme om på den anden side af hegnet og ville klogeligt nok ikke tilbage igen. Poul-Erik måtte derfor hoppe over det stødende hegn og hente ham.

Runesten fik vi også rig mulighed for at studere i dag, bl.a. ved 2 kirkemultier og Klebæk høje.

Ved HV 3.27 var vi lige pludselig omsværmet at hvepse, der kredsede rundt ca. ved midten af lågerne, så der stak vi af fra med uforrettet sag.

Denne cache blev fundet kl. 11:03.

Tak for cachen!

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page