Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found 18 Den blå Mariager Fjord #18

Saturday, July 5, 2014Denmark

Vejrudsigten lovede lokale skybrud fra ca. kl. 17 forskellige steder i Danmark, men Hobro egnen var heldigvis ikke herimellem, så vi tog til Mariager Fjord som planlagt i dag.

Vi startede ud med en ca. 7 km rundtur på blå rute (Den blå Mariager Fjord) - en rigtig flot rundtur i varieret natur og med masser af fjordudsigter. Ved nr. 5 hang PE's snørrebånd fast i pigtråd på vej op til cachen, så han måtte ned igen for at komme fri.

Efter en frokostpause gik vi frem og tilbage ad grøn rute (En tur på den grønne) - også en flot tur i det kuperede landskab lidt væk fra fjorden. På turen mødte vi et ældre muggler-ægtepar fra Hillerød der nød turen, men nok ikke skulle have taget cyklerne med på de små snoede ujævne stier over markerne, og hvor især de vinklede gennemgange var svære at få cyklerne igennem.

Efter en vand- og is-pause var vi klar til en lille tur – denne gang på Bakkestien. De lokaler bønder ved starten at "stien" havde god tid til at stå og stirre ud af laden, da vi parkerede.

Knoldesparkerruten (sikke et navn) var næste ud og tilbage tur vi tog - igen en flot tur, hvor første del af turen var langs vandet. Midt på ruten tog vi en multi ved et spejderhus. Da vi stod og loggede cachen, blev unger lukket ud på skattejagt, og så myldrede de ellers forbi os. En havde for meget fart på og kom glidende lige forbi os - han så helt rundttosset ud, da han fik stop på og lå og kiggede på to voksne herrer og en hund. Ungerne blev heldigvis guidet i en anden retning, så vi kunne få gemt cachen igen. Da vi gik, havde de fundet en stor guldfarvet kiste som de slæbte op til huset - pyh så opdagede de ikke cachen på deres skattejagt.

Efter aftensmaden var det tid til endnu en travtur - Laaenhusruten og nogle "Sikke da en udsigt" cacher.

Sidste omgang motion var "En tur under skoven" blandet med endnu nogle "Sikke da en udsigt" cacher. På tilbagevejen mod bilen fra den afsluttende idylliske by ved vandet fik vi nogle få dryp. Ulf håbede på endnu 10 min tørvejr - frem til kl. 20.39. Da vi nåede tilbage til bilen begyndte det at regne - perfekt timing :).

Denne cache blev fundet kl. 12:26.

Tak for cachen!

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page