Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Moms Tb & Coin Hotel - always open

Saturday, July 19, 2014Denmark

Årets sommerferie er afholdt for mere end en måned siden, så juli måned er en arbejdsmåned i år. Vi tager dog på nogle weekend- og/eller længere en-dagsture rundt i landet, når vejret er til det.

I dag havde vi udset os et gensyn med Varde-området. Vi startede ud med plantagecacher og sluttede af med lidt mere bynære cacher.

Det blev til nogle gode traveture i plantagerne med mange kreative cacher, hvor det var tydeligt, at der var langt et stort stykke arbejde i gemmesteder såvel som beholdere. Selv om nogle strækninger gik igennem højt græs slap både fir- og to-benede holdmedlemmer tilsyneladende for flåtbid. Også aftenturen tættere centrum bød på nogle mindeværdige cachefund.

Vi checkede ind på det flotte hotel kl. 12:41. Det får et favoritpoint for den fine værelses-standard! I nærheden af hotellets hovedindgang var der nogle fine frokostpause-faciliteter, som vi udnyttede, efter at vi havde checket ud fra hotellet.

Tak for cachen!

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page