Skip to Content

View Geocache Log

Found it drpeel found Södertälje kulturvandring.

Friday, August 22, 2014Stockholm, Sweden

Min första Wherigo, efter alla år. Passar ju bra att logga denna nu i augusti då. Det var en trevlig och lagom promenad. Jag valde ju en lite illa val tid kanske, lunch på första dagen på Kringelfestivalen. Det kryllade av mugglare. Som tur är behöver man ju inte hålla på och fippla allt för mycket vid delstegen vilket passade bra idag. Jag var lite orolig att vissa områden skulle vara spärrade just pga Kringelfestivalen, men det var inga problem alls.

Jag sprang på andra cachare, som i och för sig inte var i cacheärende utan lunchärende.

När hela rundan var klar så skulle jag ju bara få till slutknorren och där sket det sig. Mugglare på finalen. Jag försökte på lite olika sätt men det gick inte. Jag var tvungen att avbryta och planera att återkomma.

Alltid irriterande när man är så nära slutet. Men jag drog iväg och pysslade med lite annat och när jag återkomm var det mugglarfritt så jag snabbt kunder inta postion och slutföra wherigon.

Tack för trevlig rundvandring i Södertäljes kultur och det passade ju faktiskt jättebra just under Kringelfestivalen.

//Patrik

Scenen är din
infoA Wherigo geocache uses your Wherigo cartridge to lead you ultimately to the physical geocache location. The cartridges must reside at Wherigo.com. If a cartridge is used as a requirement to find a geocache, it is considered a Wherigo cache, regardless of whether it may also have a puzzle or multi-cache component.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page