Skip to Content

View Geocache Log

Found it Kantti Antti found Lappeenranta Night Cache

Thursday, 18 September 2014Finland

Päivän viimeinen viidestä kätköstä sarjaan 5/30 haaste.

Näistä tykkään. Tämä oli toinen yökätkö, jonka kävin hakemassa, ja aina nämä on yhtä mukavia. Hikihän tässäkin tuli tarpoessa metsässä tytön kanssa. Yhdessä kohtaa meinasin eksyä reitiltä, kun jonkun puun kylkeen oli ilmestynyt kirkas heijastin, enkä tietenkään muistanut kuvauksesta, että punainen oli reitin loppu. Nopea varmistus kuvauksesta, että väärässä ollaan ja takaisin reitille. Sieltähän se purkki sitten löytyi.

Reitin varrella suihki ohi yhdessä vaiheessa maastopyöräilijöitä kolme kappaletta ja lokkausvaiheessa yksi koiran ulkoiluttaja. Olihan se jännää touhuta metsässä otsalamppu hohtaen. :) Takaisin autolle kävellessä oli ilmassa, likellä päätä, niin kova lepakkoliikenne, että oli otettava otsalamppu käteen, ettei kohta kolahda.

Kiitos erittäin mukavasta kätköstä ja syystä lähteä iltalenkille. :)

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page