Skip to Content

View Geocache Log

Found it drpeel found Södertälje Orienteering

Thursday, December 25, 2014Stockholm, Sweden

STF 25/12 kl 13:15.

Detta blev min jubileumsburk i den form att det är logg nr 1500. Det har tagit ca 7 år och 8 månader.

Jag har tittat på denna och slagits av att det är en väldigt mastig myst i text och bild. Har letat och letat efter ingångar av alla olika slag. Efter att ha diskuterat lite med CO och fått en liten push i en riktning så började tankebanorna jobba lite mer logiskt på ett spår och det ena ledde till det andra. Det var en mycket skoj och intressant variant måste jag säga. Väldigt självklar i viss mån och väldigt självklar när man sitter med facit i hand.

Cashman64 kom med förslag att vi kunde ta en löprunda när jag skulle logga denna och det lät som en bra idé tyckte jag. Vi bestämde juldagen. Det var rätt kallt, runt 4-5 minusgrader men soligt. På med träningskläder och dubbar på löpardojjerna. Vi gav oss iväg och jag kan väl säga att en av oss hade lite bättre löpsteg och kondition än den andra. Men det gick bra. När vi närmade oss det tilltänkta området tog jag täten och efter lite letande så hittades den väl utformande burken.

Riktigt roligt upplägg och annorlunda både i lösning och loggning. Det blir självklart FP på denna.

Tack för rolig myst och för trevligt orienteringssällskap idag!

// Patrik

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page