Skip to Content

View Geocache Log

Found it GEO Karen found Grene Sande - Grene Å

Saturday, January 17, 2015Denmark

# 2.678

Jeg havde til dagens tur overtalt PCH.dk og Jomort til en tur til Grene Sande samt Grindsted. Den primære årsag til, at det skulle være i dag og i den retning skyldtes ene og alene, at jeg havde bemærket, at Grene Sande 2 i dag ville kunne fejre sit 10 års jubilæum. På et tidspunkt omkring oktober/november snakkede Susmj om, at hun var kommet til at logge en challenge, hvor kravet var, at man havde logget en cache på dens 10 år dag. Det var vi nogle stykker, som opfattede som en udfordring, men hvor er det lige man kan være så heldig at komme til det. Jeg fik studeret mine logninger af andre gamle caches, men det tætteste på for mig var et web-cam, som PCH og jeg havde logget på dens 9 års dag. Close, but no cigar. Jeg gik derfor i gang med at studere GSAK, og selvom der faktisk er en del muligheder, så var det enten langt væk eller på hverdage, hvor jeg ikke lige havde tid efter arbejde.

Men Grene Sande 2 var heldigvis en mulighed, og nu ligger den tilmed i et skønt område, hvor jeg ved, at der var en chance for at logge PCH og Jomort med ud. Ydermere ligger der en del af de gamle caches fra 2004, 2005 og 2006, hvilket jeg forsøger at få logget flere af, og så var der endvidere en del multier, som vi også godt kan lide at finde. Alt i alt mange gode salgsargumenter, som Jomort og PCH begge købte. Tilbage var bare at håbe, at vejret også ville være godt. Der var vi nu knap så heldige, som vejrudsigten ellers havde lovet, men der var heldigvis også ophold mellem haglbygerne og regnbygerne, og solen kom også frem fra tid til anden.

Efter cirka 3 timer i Gyttegård Plantage og nærmeste omegn satte vi kurs mod Grindsted, hvor vi fandt et par caches inden en dejlig travetur langs den nedlagte jernbane mellem Grindsted og Sønder Omme. Godt 4½ time senere var vi alle ved at være godt ømme, og i mørket med endnu en haglbyge over os blev vi hurtigt enige om, at dagens tur var ved vejs ende. 41 caches blev det til, men det var ikke en eneste for mange.

Efter en stående frokostpause på "den store parkeringsplads" gik turen videre til de sidste to multier ved Grene Sande, inden vi fortsatte mod Grindsted. Det var en flot tur langs åen, og selvom der var mange bogstaver på skiltet, fik Jomort talt sig frem til en passende mængde.

Tak for cachen, og tak for en dejlig dag til Jomort og PCH.

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page